In-ear monitoring

Formstøpte propper som støpes rundt headset (uten bøyle).

Musikere som bruker “i-øret monitoring” benytter seg ofte av slike støpte løsninger. En slik løsning løfter også lyttegleden hos folk som hører mye på iPod o.l.  Vi har støpt propper på mange forskjellige typer IE-headset, og kommet frem til at det Sennheiser leverer av headset på markedet i dag, er det som gir best resultat med formstøpte propper. Det er veldig mange forskjellige typer headset der ute, og det er stor variasjon mellom de enkelte. Det være seg hva de leverer av lyd, festemuligheter for propper, vinkel på høytalere, ventilasjon og ikke minst hvordan de demper ambiente lyder.

Er man godt fornøyd med det headsettet man har, og vil løfte kvaliteten, kan man oppgradere IE-settet med formstøpte propper.
Eget headset kan være en modell vi av erfaring ikke anbefaler, da vinkel på høytalere og festemuligheter for formstøpte propper varierer.

Er man sikker på at eget headset vil fungere svært godt med formstøpte propper, lager vi mer enn gjerne formstøpte propper til headsettet, men da går dette utenom vår garanti på at det blir optimalt på alle måter.
Ta gjerne kontakt med oss angående eget headset før en bestilling, så kan vi lettere gi råd og vink til hva som kan fungere.

Skulle et headset slutte å virke kan man imidlertid ta av proppene og koble de på ett tilsvarende headset. Dette betyr større sikkerhet i forhold til lengre turneèr, samtidig som det er en økonomisk forsvarlig løsning som beskytter mot fukt og øker komfort og lydkvalitet. Dette er også en briljan´t løsning for utøvere innen ekstremsport som hører på musikk mens adrenalinet pumper!

Lilleby Audio har testet ulike typer headset i samarbeid med profilerte lydmenn og musikere.

Vi kan tilby 3 av Sennheiser sine headset med formstøpte propper, etter mye testing mener vi at disse gir veldig god lyd for pengene.    modellene det er snakk om er:  Sennheiser IE-4, IE-60 & IE-80.

les med om de forskjellige modellene på sennheiser sine hjemmesider, søk bare på ønsket modell:

http://www.sennheiser-nordic.com/