Jakt og fritid

Flere og flere bruker mye av sin tid på aktiviteter utenom jobb og mas. Noen er så heldige å jobbe innenfor det andre må kalle fritid! Felles for alle er at de kan å få optimalt utbytte av jakta, snowboardtur i alpene eller rafting i sjoa dersom de bruker våre løsninger. Se på linkene her under for mer info!

Det er mange ulike behov som krever egne løsninger, vi tar utfordringen dersom det skulle være spesielle ønsker, ta kontakt!

Produkter

“En impulslyd (geværskudd) er nok til å gi langvarig hørselskade!”

Våre jaktløsninger er trådløse og apparatene er utstyrt med telespole. Kobler man en teleslynge til jaktradioen, får man lyden fra radioen direkte til jaktapparatene. Teleslyngen henges rundt halsen, og signalet påvirkes ikke om man har klær over. En slik trådløs løsning gjør det enklere å legge an våpenet i en stresset situasjon.

Flere og flere jegere har også innsett at de tradisjonelle øreklokkene ikke lenger er det beste hørselvernet i praktisk bruk. Her kan man løfte komforten og heve konsentrasjonsevnen ved bruk av formstøpte løsninger. De dekker alle behov, både i jaktsammenheng og på skytebanen.